Вести

МИТРОВИЋ: МУЛТИЕТНИЧKА ВЛАСТ ЈЕ ПОТРЕБНА СВИМА, НАДАМ СЕ ДА ЋЕ KОД АЛБАНАЦА ПРЕОВЛАДАТИ ЗДРАВ РАЗУМ

Званична Тирана очигледно врши притисак на лидере албанских странака у Бујановцу да формирају „свеалбанску“ већину, каже лидер напредњака Ненад Митровић, оцењујући да такво изопштавање Срба не може да изађе на добро.

МИТРОВИЋ: АЛБАНЦИ ПОГАЗИЛИ ИЗБОРНУ ВОЉУ СРБА, БУЈАНОВАЦ ОСТАЈЕ БЕЗ ИНВЕСТИЦИЈА

Постизање договора албанских странака око формирања „свеалбанске“ власти у општини Бујановац, шеф локалног одбора СНС-а Ненад Митровић, назвао је лошим потезом који ће негативно утицати на политичку стабилност и последично на изостанак економског развоја.

МИТРОВИЋ: ХВАЛА СВИМА KОЈИ СУ ГЛАСАЛИ ЗА СНС ЛИСТУ

За 5.000 гласова, колико је освојила коалиција око Српске напредне странке (СНС) на локалним изборима у Бујановцу одржаним у недељу, шеф бујановачких напредњака се захвалио српским домаћинима и свим грађанима који су препознали програм коалиције коју је предводи.

ИНТЕРВЈУ: ЛИДИЈА ЈАЊИЋ, кандидат на изборној листи ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, за локалне изборе у општини Бујановац

Враћање живота српском селу је тренд који треба подржати и улагати у овакве пројекте. Жалосно је да у земљи са четири годишња доба, ресурсима воде и умереном климом њиве буду обрасле коровом.

Афирмација жена као значајног чиниоца нашег друштва је веома битна, јер су оне највећим делом задужене за васпитање наше деце, а самим тим и будућих генерација које чине друштво, односно државу. Јер какви су нам људи, таква ће нам бити и држава. Што више жена на местима одлучивања даће равнотежу друштву, зато што жене чине више од 50 посто нашег друштва.

ИНТЕРВЈУ: ДРАГАН МИЛИЋ, кандидат на изборној листи ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, за локалне изборе у општини Бујановац

За општину Бујановац један од главних приоритета у области омладинске и спортске политике јесте унапређење положаја младих, подршка развоју спорта и активностима спортских организација и клубова.

ИНТЕРВЈУ: НЕБОЈША МИЛОСАВЉЕВИЋ, кандидат на изборној листи ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, за локалне изборе у општини Бујановац

За развој и помоћ државе углавном су пресудни пројекти које локална самоуправа нуди, али и да би сарадња на пројектима кључним за нашу локалну средину, попут великих инфраструктурних радова и отварања фабрика, могла бити много боља од стране општине Бујановац.

ИНТЕРВЈУ: ДУШАН ЈОВАНОВИЋ, кандидат на изборној листи ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, за локалне изборе у општини Бујановац

Модерне технологије су дубоко у животима сваког од нас. Свакодневно их користимо када плаћамо и купујемо безготовински преко интернета или за комуникацију са пријатељима, пословним партнерима. И ако погледамо у наше животе и ситуације у којима се служимо новим технологијама, видећемо да нам оне заиста олакшавају свакодневне обавезе, много више него што смо то у стању да на први поглед приметимо.

Pages