Вести

ПОСЕТА МИНИСТРА ГОРАНА ВЕСИЋА ОО СНС БУЈАНОВАЦ

Министар Горан Весић обишао је Бујановац, грађани се захвалили на обећањима председника Александра Вучића која су испуњена. Разговарало се о решавању питања градске депоније, водоснабдевања, изградња игралишта у с.

Посета Небојше Стефановића

Народ на југу Србије добро зна да је само озбиљна и одговорна политика стабилности, безбедности и економског напретка коју нуди Српска напредна странка она која их води у сигурну будућност.

МИТРОВИЋ: ПРЕДСЕДНИK ВУЧИЋ ЈЕ ОБЕЋАО ПУТЕВЕ, ВЕЋ ОД СУТРА ПОЧИЊЕМО ДА РАДИМО НА ТОМЕ

Након што је председник Србије Александар Вучић данас у манастиру Прохор Пчињски код Бујановца мештанима околних села обећао да ће добити нове путеве шеф бујановачких напредњака Ненад Митровић рекао је да ће већ сутра ступити у контакт са кабинетом председника и Јавним предузећем „Путеви Србије“.

ВИДОВДАНСКИ КОКТЕЛ

Поводом обележавања Видовдана Општински одбор Српске напредне странке Бујановац је и ове године за своје чланове, симпатизере и суграђане организовао традиционални Видовдански коктел у просторијама општинског одбора С

ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ МИЛОША ВУЧЕВИЋА ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић, заједно са председником Извршног одбора Дарком Глишићем, из Врања и Лесковца започео је обилазак округа у Србији како би разговарао са члановима градских и општинских

Pages