Саопштење за јавност

Најоштрије осуђујемо вандалски напад опозиције на институције у Београду. Општински одбор Српске напредне странке Бујановац најоштрије осуђује вандалско понашање дела опозиције која је извршила напад на институције у Београду, желећи да на силу узме оно што јој не припада. Покушај упада у зграду Скупштине града Београда и ломљење прозора је најновији доказ колико су лицемерни и насилни они који се наводно боре против насиља, а у исто време га сами спроводе. Вољу и мишљење наши грађани су исказали на изборима 17. децембра, када су подржали Српску напредну странку, гласајући за мирну и стабилну и просперитетну Србију. Грађани желе Србију без насиља, што сигурно не би било могуће да су на власти Ђиласове присталице. С обзиром на све што су учинили, позивамо надлежне институције да предузму неопходне мере и најоштрије санкционишу одговорне за нереде. Државни органи и тужилаштво треба хитно да реагују и да хушкаче приведу правди. Проверити им изворе финансирања и ако се финансирају из иностранства треба их прогласити страним агентима и поступити према њима у складу са законом. Неопходно је да одржимо мир и спречимо деструктивне појединце да угрожавају демократске вредности и интегритет Републике Србије. Изборна воља народа је светиња. Покушали су да покраду изборну вољу, да без икаквог доказа некога оптуже да није победио, иако добро знају да јесте. ОО СНС Бујановац