Вести

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке обележили своју славу Свету Петку

Данас је Општински одбор Српске напредне странке у Бујановцу прославио своју страначку славу Преподобну мати Параскеву – Свету Петку јутарњом литургијом и резањем славског колача у цркви Света Петка у Раковцу.

Ове године кумови славе Преподобне мати Параскеве – Свете Петке су били Горан Јовановић, Марјан Томић и Миодраг Димитријевић.

Kао и сваке године до сада, обележавање почиње јутарњом литургијом која се одржава у цркви Свете Петке у Раковцу, која носи име управо по овој светитељки.

Након резања славског колача наведени кумови предали су кумство, тачније организацију прославе за наредну годину Ненаду Тасићу, Дејану Љубисављавићу и Предрагу Денчићу.

По завршетку литургије окупљени чланови и симпатизери СНС-а су у просторијама странке са својим гостима наставили прославу страначке славе.

Oвом свечаном догађају присуствовао је и народни посланик Ненад Митровић.

Том приликом поручио је: “Желим да честитам свим православним верницима велики празник Света Петку, као и онима који га славе као крсну славу. Такође желим да честитам и славу Српској напредној странци, свим члановима СНС-а и симпатизерима, да им пожелим пуно успеха и среће у даљем животу и раду. Пре свега желим да честитам данашњим кумовима славе Општинског одбора, да такође и њиховим породицама пожелим све најбоље, али желим да честитам и новим кумовима који су се пријавили да славе славу наредне године у име Општинског одбора, и такође њима и њиховим породицама желим све најбоље. Својој Српској напредној странци желим да из године у годину будемо све јачи и јачи и све бројнији и бројнији и да онако како смо почели 2012. године и расли до сада да и у наредном периоду растемо и будемо све већи и већи.”