Вести

Димитријевић: Последице формирања свеалбанске већине у Општини Бујановац

Александар Димитријевић, одборник Српске напредне странке у Скупштини општине Бујановац, говори о последицама једногодишњег управљања Општином од стране албанске власти и његовим очекивањима за наредни период.

„Драги грађани Бујановца, после ево већ годину дана свакодневних разговора са Србима, Албанцима и Ромима, нажалост углавном о проблемима који настају у Бујановцу од формирања свеалбанске коалиције, имам моралну одговорност као неко ког сте ви као грађани Бујановца одабрали за одборника да вам се обратим“ – рекао је Димитријевић за СРБ-инфо портал.

„Најпре желим да се захвалим свим грађанима општине Бујановац који су на локалним изборима 2020. године гласали за коалицију око Српске напредне странке. Нисам се до сада јављао као одборник Српске напредне странке, не због тога што не примећујем проблеме, већ зато што сам се и као одборник и као грађанин Бујановца надао да ће у свеалбанској коалицији преовладати здрав разум, и да ће исти почети да раде у интересу свих грађана наше Општине, а не само у корист свог личног интереса. Оваквим понашањем садашња власт ради против свих грађана који су ван њихове интересне групације“, изјавио је за СРБ – портал одборник СНС-а у СО Бујанова.

– Тако да, господо из „свеалбанске“ коалиције оставите се својих личних интереса и високе политике, већ крените да радите на решавању проблема око депоније, сталног нестанка воде, запошљавања, прљавих улица и дискриминисања грађана који су ван ваше интересне сфере… јер нисте ништа урадили по том питању, поручио је Александар Димитријевић.

 

Преузето са Пчињски 017