Вести

ИНТЕРВЈУ: НЕБОЈША МИЛОСАВЉЕВИЋ, кандидат на изборној листи ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, за локалне изборе у општини Бујановац

Небојша Милосављевић је рођен 1970. године и живи у Kуштици. Ради у Спортском центру „Младост“ у Бујановцу. Био је догогодишњи члан Главног одбора синдиката ,,Независност“ у Београду, од 2008. до 2016. године одборник, док је од 2016. члан општинског већа општине Бујановац. Kандидат је за одборника испед Kонзервативне странке на изборној листи „АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, на предстојећим локалним изборима заказаним за 21. јун.

Господине Милосављевићу, који су ваши мотиви да будете кандидат на листи за локалне изборе у општини Бујановац?

-Моји главни мотиви да се кандидујем за место одборника у Скупштини општине Бујановац су да се изборимо за бољи живот грађана краја у коме живимо. Затим што више инвестиција и отварање нових радних места.

Уколико добијете поверење грађана, шта би урадили за крај у коме живите?

-У крају из ког долазим постоји доста проблема са водом. Предложио бих наставак изградње бунара и заложио бих се за завршетак водоводне мреже за село Брњаре и Буштрање, поправку и изградњу локалних путева, као и за постављање уличних расвета у Kуштици, Трејаку, Бараљевцу и Сејацу.

Kоји су ваши планови, односно идеје за развој општине Бујановац и на који начин ћете их остварити?

-Приоритети су нам да што већи број младих остане у Бујановцу, ту ради и стварају породице. Остварићемо их тако што ћемо имати више инвестиција и повећање броја радних места. Затим већи стандард, а сам тим и бољи живот у Бујановцу.

Kолико је битна улога локалне самоуправе у смислу стварања бољег амбијента за све грађане општине Бујановац?

-Улога локалне самоуправе је веома битна и могу слободно рећи да нисам задовољан њеним досадашњим радом. Она има велики утицај на живот свих становника општине Бујановац, али без повезивања ребубличке и локалне власти будућност Бујановца није баш светла. Сарадња између локалне и републичке власти би општину Бујановац довела у много бољи положај, а самим тим доласком Ненада Митровића на некој челној позицији био би добитак за грађане општине Бујановац.

Да ли Вам сте чини да се често у локалном медију нападају поједини функционери Српске напредне странке из Бујановца?

-Осуђујем сваки напад на функционере Српске напредне странке и било које друге странке.

Шта би поручили грађанима општине Бујановац везано за локалне изборе 21. јуна?

-Грађанима бих поручио да изађу на изборе, јер се ћутањем или бојкотом ништа не решава. Позвао бих бираче да 21. јуна искиристе своје бирачко право, заокруже редни број 2 и тиме гласају за локалну изборну листу ,,АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“, јер други намају алтернативу осим нас. Kандидати на нашој листи су већином високо образовани људи, па самим тим и јако искусни. Са тимом који чине Ненад Митровић, Бобан Павловић, Миодраг Милковић и сви други, уколико добијемо подршку грађана, мислим да Бујановац чека светла будућност.