Вести

Љубисављевић: Господине Халили, поднесите оставку! Немојте да нас лажете више!

Дејан Љубисављевић, председник МО СНС Раковац, потпредседник Савета МЗ Раковац, и Одборник СНС-а у СО Бујановац, и даље не види никакво побољшање у животу грађана Бујановца. Да ли само он не примећује или је стварно тако?

Kултни домаћи филм “Маратонци трче почасни круг” нема ко није гледао. У њему има један део, када се Били Питон ( Зоран Радмиловић ) обраћа Топаловићима: “У јануару сте рекли лова у априлу. Од тог обећања прошло је годину дана, немојте да ме лажете више!”

Тако је и нама господин Халили, у јулу рекао вода у августу. И од тог обећања прошло је годину дана, објаснио је Дејан Љубисављевић.

Господине Халили, ниједан проблем нисте решили а већ сте годину дана на функцији директора ЈKП Kомуналац. Недопустиво је да Раковац, као ни једно место у општини Бујановац, на плус 40 степени нема воду, изјавио је Љубисављевић.

Уз све то депонија, чија вечна ватра гори дуже и од олимпијског пламена, ваљда да нам осветли магловити пут кроз који нас све у Бујановцу, и Србе и Албанце и Роме, води тзв. “свеалбанска” коалиција. А докле ће нас довести, видећемо, закључио је Дејан Љубисављевић.

 

 

Преузето са Пчињски