Вести

Љубисављевић: Вучић је најбољи избор!

Изборна скупштина Српске напредне странке биће одржана од 21. до 23. октобра у Београду, где ће изабрани делегати бирати највише органе странке, као и председника СНС-а. Иако је Извршни одбор СНС најавио да ће доћи до подмлађивања странке новим и млађим лицима, за Дејана Љубисављевића, председника МО Раковац, одборника СНС-а у скупштини општине Бујановац и једног од делегата испред Општинског одбора Бујановац, не постоји дилема:

– Апсолутно сам сигуран да једини могући кандидат за председника Спрске напредне странке треба да буде Александар Вучић. Наравно да су у странци увек добродошла млада лица и свежа крв, која ће дати једну нову дозу позитивних промена, али још увек нико од нас нема енергију какву има председник Вучић – истакао је Дејан Љубисављевић.

– Оно што је можда и највећи допринос Вучића јачању странке и све већем поверењу коју СНС добија од народа, јесте то да готово свакодневно инсистира да сваки функционер странке мора бити део народа, јер га је тај исти народ и поставио на то место. То значи да се мора стално разговарати са грађанима, без обзира да ли су чланови наше странке или не, саслушати њихово мишљење и наћи начин да им се, уколико је то потребно помогне – објашњава Љубисављевић.

– Само таквим приступом, таквом вољом и ентузијазмом какву има Александар Вучић, СНС ће Србију наставити да води добрим правцем којим се креће, а то је да будемо модерна европска земља у којој живе њени поносни грађани – подвукао је на крају Дејан Љубисављевић.