Вести

МИТРОВИЋ: ИНТЕРЕСНА ГРУПАЦИЈА АРИФИ-КАМБЕРИ-МУСЛИЈУ НЕЋЕ ЈОШ ДУГО

„Свеалбанска“ владајућа већина у Бујановцу изгубила је смисао и значај изласком Алтернативе за промене из коалиције, тако да актуелна општинска власт неће потрајати још дуго, процењује за наш портал народни посланик и шеф бујановачких напредњака Ненад Митровић.

-Сада је потпуно обесмишљена намера албанских странака и њихов договор. Дакле више нема „свеалбанске“ коалиције, већ на власти у Бујановцу имамо интересну групацију Нагипа Арифија, Шаипа Камберија и Шћиприма Муслијуа – каже Митровић.

Шеф бујановачког одбора Алтернативе Арбер Пајазити саопштио је у среду да ова странка напушта владајућу коалицију, јер три дојучерашња партнера у власти – Арифијева Демократска партија (ДП), Камберијева Партија за демократско деловање (ПДД) и Покрет за демократски прогрес (ПДП) Шћиприма Муслијуа, нису испоштовала коалициони споразум у делу који се односи на запошљавање кадрова Алтернативе у јавном сектору.

Општинска власт, коју сада чине ДП-ПДД-ПДП са 22 одборника у локалном парламенту, само ће нанети још више штете свим грађанима општине Бујановац, без обзира на њихову националну и верску припадност, сматра Митровић.

-Питање је дана када ће се та интересна групација распасти сама од себе – закључује шеф СНС у Бујановцу.

Преузето из Бујановачке