Вести

МИТРОВИЋ: МУСТАФА НЕ СМЕ НИКОМЕ ДА ПРЕТИ

Звонимир Стојановић је частан и поштен човек који има велико искуство у спровођењу изборног процеса и који се на поновљеним изборима у В. Трновцу понашао у складу са законом и изборним процедурама, каже за Бујановачке Немад Митровић, шеф СНС у Бујановцу реагујући на изјаву председника Националног савета Албанаца Рагмија Мистафе.

– Због тога је и физички био нападнут. То су правила која морају да важе за све, како за Србе тако и за Албанце, Мађаре или Роме.

Рагми Мустафа нема ни један разлог да означава Звонимира Стојановића као некога ко је крив за понављање избора у В. Трновцу. Још мање има разлога али и права да не дај Боже Звонимиру и осталим члановима бирачког одбора из СНС прети.

Нека буде одговоран и нека позове своје суграђане да изађу на поновљене изборе и нека искористе своје бирачко право уз поштовање закона и изборних процедура.

Тиме би у ствари показао да је за поштовање демократских начела и за искрен суживот Албанаца и Срба који живе у Бујановцу. Поруке у изјави Мустафе, свакако личе на претње али никога у СНС не могу да поколебају да постуј закон и правила али и да гради сигурну будућност за све у Бујановцу – каже Митровић.

 

 

Преузето са Бујановачке