Вести

МИТРОВИЋ ОKУПЉЕНЕ KОД ГМП У KЛЕНИKУ НАЗВАО ГРУПОМ ХУЛИГАНА

Шеф бујановачког одбора СНС Ненад Митровић за јучерашњи скуп Народне странке (НС) у Kленику каже да се ради о групи хулигана. Он је пружио пуну подршку инвеститору који је преузео погон “Гумопластике” испред којег су се народњаци окупили у среду.

-Не дозволите да вас у намери напретка и проширења вашег посла уплаши група хулигана која је јуче била испред производног погона. Њихова намера је јасна, а то је да вас обесхрабре и отерају одавде, јер док су били на власти затворили су све фабрике у Србији које су могли да затворе – поручује Митровић власнику фирме која је преузела погон.

Митровића и СНС у среду су жестоко критиковали потпредседник НС Мирослав Алексић и шеф бујановачког одбора странке Саша Арсић, о чему су Бујановачке писале.

-Исти ти људи који су 2018. године вршили локалну власт у Бујановцу нису веровали у судбину фабрике Јумко која је тада почела да ради са једном производном линијом и 30 радника, да би ево после четири година нарасли на 114 запослених – каже Митровић.

Инвеститору је поручио и да у “нашем крају живе нормални и пристојни људи пре свега прави домаћини који желе поштено да раде и живе од свог рада.

-Kога год будете запослили и из било које породице био тај неко, нећете погрешити, јер се ради о поштеним и вредним људима. Ја вам желим да и ви имате пуно успеха и среће у вашем послу и да у наредном периоду проширите производне капацитете, а самим тим повећате и број радника – каже шеф бујановачких напредњака и кандидат за посланика.

 

Преузето са Бујановачке