Вести

МИТРОВИЋ: САША АРСИЋ ЈЕ ДЕЖУРНИ KЛОВН KОЈИ ПРИЧА ГЛУПОСТИ

„Док је Стојанча Арсић од 1996. па до 2020. године био на власти није урадио ништа на решавању проблема водоснабдевања у Бујановцу, а сада његов син Саша, кога је тата наместио да у два мандата буде члан Општинског већа, за то оптужује председника Вучића и СНС. Све што је Стојанча урадио за 24 године на власти је да Сашу убаци у власт.“

Овако реагује народни посланик Ненад Митровић, шеф Одбора СНС у Бујановцу на саопштење Народне странке Саше Арсића које су Бујановачке пренеле раније данас.

–Саша мисли да је народ луд, или да је он сам луд кад окривљује СНС и Вучића за проблем водоснабдевања у Бујановцу, кад су јасно постављене компетенције локалне и државне власти. Стојанча је био дужан да се избори за решење овог проблема док је био на власти, а он и Саша нису ништа урадили за општину већ само за лични интерес, као што је добио новац за бунар од донације косовске владе- каже Митровић.

Он додаје да је, према његовим сазнањима, списак злоупотреба Саше Арсића док је био на власти веома дуг, попут општинских донација за „нека културноуметничка и ловачка друштва и фудбалске клубове.

-Сада Саша напада Вучића, хтео би да буде већи Јеремић од Јеремића, он би да из Бујановца води државну политику и прича о Вучићу који је за њега једна најпре људска величина- оцењује Митровић.

Он Арсићу поручује да се више не бави унутрашњим стварима СНС који је, како каже, само у погону Јумка успео да обезбеди 130 радних места, „колико Арсићи нису успели за све време на власти“.

–Саша Арсић глуми дежурног политичког кловна у Бујановцу, кловна који прича глупости, који ништа није урадио за народ, коме су сви други криви а само мисли да је он исправан- поручује Ненад Митровић.

 

Преузето са Бујановачке