Вести

Митровић: Свеалбанска коалиција злоупотребила народне паре

За финансирање Удружења грађана, на општинском конкурсу, комисија је доделила новац организацијама службеника Општинске управе. Шеф напредњака у Бујановцу и народни посланик Ненад Митровић је рекао да је свеалбанска коалиција јос једном је показала да их за народ није брига и да су лични интетеси лидерима ове коалиције испред грађана општине Бујановац.

-После ненаменске расподеле новца у спорту сада су поделили новац невладиним организацијама и отворена је сумња да међу невладиним организацијама има једна непостојећа и једна непосредно регистрована пре расписивања конкурса. Оснивач те организације је радник локалне самоуправе. Толико о њиховој причи о економском развоју и новим радним местима.

Питам Kамберија и Арифија да ли је то истина и када ћете почети да се бавите проблемима грађана а не само својим личним интересом?

Под плаштом свеалбанске коалиције дисциплинују свој албански народ да ћути и не буни се јер су се напокон отарасили Срба из власти, да би они могли само за себе да брину а за исти тај народ баш их брига – констатовао је Митровић.

 

 

 

Преузето са Пчињски