Вести

ОО СНС Бујановац, најоштрије осуђује инцидент Бошка Обрадовића и његових присталица испред Народне скупштине

 Општински одбор Српске напредне странке Бујановац најоштрије осуђује дивљачко понашање Бошка Обрадовића и присталица Двери испред Народне скупштине. По речима председника ОО СНС и Народног посланика Ненада Митровића, још једном су показали и доказали, да је једина политика коју умеју да пропагирају политика мржње, беса, агресије и насилништва. Напади на Народног посланика Марјана Ристичевића, само је још један пример да су увреде, напади и позив на линч једино средство којим умеју да се руководе.

– Најоштрије осуђујемо понашање Бошка Обрадовића испред дома Народне скупштине и напада на Народног посланика Марјана Ристичевића, чиме је Бошко Обрадовић показао своју политичку немоћ и чињеницу да нема никакву подршку грађана. Покушава да фашистичким методама скрене пажњу на себе и Двери. Када се овако понаша када има подршку пар људи око себе, како ли би се тек понашао када би био власт?

Избори су пред нама, па ће грађани Србије имати прилике да бирају и изјасне се да ли су за успон Србије коју води Александар Вучић, који је показао одговоран однос према грађанима у време трајања пандемије короне вируса и спасавању људских живота, као и у финансијској помоћи која је предвиђена за привреду и сваког нашег грађанина појединачно, али и за сав досадашњи рад председника Вучића на привредном и економском развоју Србије као и углед Србије у свету – наводи се у саопштењу ОО СНС Бујановац.